HomeNieuwsBizarPolitie moet opdraven voor feestje van slimme Amazon-speaker

Politie moet opdraven voor feestje van slimme Amazon-speaker

Enkele Duitse agenten konden hun ogen niet geloven. Ze werden opgebeld voor geluidsoverlast, maar troffen een leeg appartement aan met één speaker.

Een slimme speaker van Amazon, Alexa genaamd, heeft voor heel wat ophef gezorgd in de Duitse stad Hamburg. Terwijl de eigenaar Oliver Haberstroh op stap was, sprong het apparaat plots aan en begon het loeiharde muziek af te spelen.

De buren konden niet lachen met de herrie en belden de politie om een einde te maken aan al het lawaai. Groot was hun verrassing toen ze een leeg appartement aantroffen. De agenten zijn er uiteindelijk in geslaagd om de speaker af te zetten, maar ze moesten wel de sloten van de flat vervangen.

Nieuwe sleutels

Toen Haberstroh na zijn avondje uit thuis arriveerde, raakte hij dus niet meer binnen. Bij de politie kreeg de onfortuinlijke man nieuwe sleutels én de rekening voorgeschoteld.

De Duitser begrijpt niet hoe dit is kunnen gebeuren en heeft een Facebookpost geschreven, gericht naar Amazon. “Ik was erg gelukkig met jullie service en met Alexa, maar nu heeft onze relatie een onomkeerbaar punt bereikt”, aldus de man. “Onze wegen scheiden zich noodgedwongen hier.”

Ondertussen heeft Amazon gereageerd dat ze zich zullen verdiepen in het incident. Ook zal de e-commerce-reus de kosten voor zich nemen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels