HomeNieuwsBizarOMG. Vrouw schaamt zich dood nadat opvallend ondergoed oplicht onder jurk door...

OMG. Vrouw schaamt zich dood nadat opvallend ondergoed oplicht onder jurk door blacklights in bar (video)

De Britse Rhia Adams heeft een vestimentaire blunder begaan door geen rekening te houden met de blacklights in een bar en een licht doorschijnend kleedje aan te doen. Zo kon iedereen haar opvallende, witte ondergoed zien.

De 26-jarige Rhia Adams uit Manchester was naar eigen zeggen» een beetje nerveus» toen ze voor het eerst sinds de lange lockdown weer eens deftig mocht uitgaan – in het Verenigd Koninkrijk gingen de coronaregels al grotendeels op de schop. En net als wij kon Rhia zich kennelijk ook niet meer goed herinneren hoe bars soms zijn ingericht: met blacklights, die alle witte kledij doen oplichten.

Toen Rhia een elegant, licht doorschijnend kleedje aantrok, was ze zich dus van geen kwaad bewust dat iemand zou zien welk ondergoed ze aanhad. «Maar toen mijn vriendin een paar foto’s trok, zag ik iets oplichten onder mijn jurk», aldus de Britse in de Daily Star. Dat iets was haar onderbroek, en niet haar meest flatterende. «Een grote witte oma-onderbroek», noemt ze de slip zelf. «Ik heb me al zo lang niet meer opgekleed dat ik er niet over nadacht, ik ben gewoon voor het comfort gegaan.» Ook het etiketje van haar jurk was door de blacklights duidelijk zichtbaar.

@rhiaadams1

How embarrassing #CleanItScrunchItCoopIt #foryou #uv #ohnononono #foryoupage

♬ original sound – Rhia Adams

«Wilde meteen weer naar huis»

De jonge vrouw kon er uiteindelijk gelukkig mee lachen. «Ik voelde me eerst zo beschaamd en wilde meteen weer naar huis. Maar ik heb er de grappige kant van ingezien en maakte er een TikTok over.» Dat TikTok-filmpje werd intussen al meer dan 600.000 keer bekeken. In de reacties hebben velen een gemakkelijke oplossing voor Rhia: doe de slip gewoon uit en steek die in je handtas – niemand zal het zien. Een andere vindt dat ze helemaal niets heeft om zich over te schamen, want zo erg is die onderbroek nu ook weer niet. En een laatste vertelt dat het nog erger kan: «Mijn vriendin had dit ook voor. We zagen het pas achteraf, toen de club de foto’s op Facebook plaatste.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/omg-vrouw-schaamt-zich-dood-nadat-opvallend-ondergoed-oplicht-onder-jurk-door-blacklights-bar-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels