HomeNieuwsBizarNaaktmodel Marisa Papen veroordeeld voor diefstal

Naaktmodel Marisa Papen veroordeeld voor diefstal

Het Limburgse naaktmodel Marisa Papen (25) is veroordeeld voor diefstal door het Antwerpse hof van beroep. Samen met haar vriend probeerde ze drie jaar geleden een volle winkelkar te stelen uit Ikea.

In 2014 probeerde Papen voor een weddenschap er in Ikea vandoor te gaan met een volle winkelkar. De kar met onder andere lampen, gordijnen, kaarsen en bestek was goed voor zo’n 679 euro, die het koppel niet van plan was om te betalen. Een medewerker heeft hen betrapt. Beiden werden vorig jaar al veroordeeld, maar de Limburgse ging in beroep. Nu komen de feiten haar alsnog op een celstraf van 4 maanden en een boete van 600 euro te staan.

Mooiste vrouw van Instagram

Het naaktmodel maakte al jaren furore op Instagram. Haar account met ooit 600.000 volgers werd tot viermaal verwijderd van de sociaalnetwerksite. Als bewijs van haar populariteit kreeg de 25-jarige in 2015 zelfs de titel ‘Mooiste vrouw van Instagram’. Papen, die meermaals hun regels tegen het tonen van vrouwelijke tepels brak, heeft ondertussen geen profiel meer.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels