HomeNieuwsBizarModel met stevige H-cup openhartig: "Mijn borsten schrikken mannen af" (foto's)

Model met stevige H-cup openhartig: “Mijn borsten schrikken mannen af” (foto’s)

Yvonne Bar is haar naam. En het Duitse model heeft in totaal al bijna 40.000 euro uitgegeven aan allerhande plastische ingrepen.

Door de jaren heen zijn haar borsten ondertussen vier keer ‘bijgewerkt’, tot een impressionante H-cup! Al ontdekt Yvonne daar nu stilaan ook de vergaande nadelen van.

De dame overweegt nu zelfs een borstverkleining. “Mensen bekijken me op een foute manier. Ze beschouwen me niet als een serieus iemand. Ik heb ook het gevoel dat ik ‘goeie’ mannen afschrik met mijn boezem”, klinkt het.

Rugpijn

Naast een moeizame zoektocht naar de ware liefde, is ook het gewicht van haar indrukwekkende boezem stilaan een probleem aan het worden. “Ik heb soms echt last van rugpijn. Op sommige dagen kan ik enkel liggen, dus ’t is misschien stilaan tijd om een borstverkleining te laten uitvoeren”, gaat ze verder.

Yvonne hoopt nu dat haar fans financieel zullen bijdragen voor die borstverkleining. En met zo’n 1.2 miljoen volgers op Instagram, kan het haar nog lukken ook! Allemaal één euro? Wie weet…

Dit bericht bekijken op Instagram

Good times 💕

Een bericht gedeeld door 𝗬𝘃𝗼𝗻𝗻𝗲 𝗕𝗮𝗿 (@yvonne_bar_) op

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels