HomeNieuwsBizarMan verrast grootouders op kerst met zijn “geheime” baby. Hun reactie? Hilarisch!...

Man verrast grootouders op kerst met zijn “geheime” baby. Hun reactie? Hilarisch! (video)

Aan een one night-stand een onverwacht cadeautje overhouden: het is de grootste nachtmerrie van velen. Het overkwam de Amerikaanse Amanda en Zach. Samen besloten ze geen relatie maar wél de baby te houden. Papa Zach durfde zijn grootouders echter niet vertellen over zijn “bastaardkind”, tot hij dat op een mooie kerstdag wel deed…

De grootouders van Zach schrokken zich een hoedje toen hun kleinzoon eind 2018 plots zonder enige aankondiging met een achterkleinkind binnenstapte. Oma en opa hadden geen idéé dat Zach een zoon verwachtte, en laten dat duidelijk merken. “Waar heb je dat vandaan?”, klinkt het vol ongeloof bij opa in het TikTok-filmpje. “Oh mijn god, is dat jouw kind?”, draait oma zich verbaasd om.

De oma van Zach kan het maar niet geloven. “Hou je me voor de gek?!”, roept ze uit. Maar wanneer haar kleinzoon bevestigt dat het wel degelijk zijn zoon en hun achterkleinkind is, kan ze haar geluk niet op. Maar alvorens de grootmoeder Zach rond de nek vliegt, heeft ze nog een belangrijke vraag. “Wie ben jij?”, vraagt ze aan de persoon achter de camera. Dat is de moeder, Amanda McShane, maar die kent Zachs grootmoeder uiteraard nog niet.

@mcshaneamandaSo we had a baby and he didn’t tell anyone… Remainder of the video in the next post! ##baby ##surprisebaby ##surprise ##georgiagrown ##funny ##funnyvideo♬ original sound – Amanda McShane

@mcshaneamandaPart two of the surprise baby! ##whoareyou ##baby ##surprisebaby ##georgia ##babylove ##funny ##funnygrandma♬ original sound – Amanda McShane

“Zach had schrik dat hij zijn oma’s hart zou breken”

De hilarische reactie van de grootouders ging meteen viraal en heeft intussen al meer dan 20 miljoen views behaald. In de commentaren vroegen mensen moeder Amanda, die het filmpje uploadde, om meer tekst en uitleg.

In een reeks bijkomstige filmpjes legt Amanda uit hoe de vork in de steel zit. “We hadden een keer afgesproken, maar daarna was ik uit zijn leven verdwenen”, aldus Amanda. “Toen bleek echter plots dat ik zwanger van hem was. Ik wilde dolgraag kinderen, maar ik kende hem amper. En mijn moeder zou me sowieso vermoorden.” Zowel Amanda als Zach schaamden zich voor de situatie, en die laatste drong zelfs initieel aan op een abortus. Dankzij de goede raad van haar zus besloot Amanda het kind toch te houden.

“Financieel en emotioneel kon ik het aan. Toen Zach beloofde dat hij me zou steunen, ben ik er helemaal voor gegaan. De weken gingen echter voorbij zonder dat hij het tegen iemand vertelde. Uiteindelijk lichtte hij wel zijn ouders in, maar daar bleef het bij. We zijn pas naar zijn grootouders gegaan toen de baby al een maand geboren was. Hij had schrik dat hij het hart van zijn oma zou breken, maar dat is duidelijk niet gebeurd.”

@mcshaneamandaAmerica’s Mawmaw needs good vibes and prayers as she battles COVID at the hospital  ##funnygrandma ##mawmaw ##goodvibes ##covid ##fyp♬ original sound – Amanda McShane

Amanda voegt er nog aan toe dat Zach twee jaar later nog steeds een groot deel uitmaakt van het leven van zijn zoontje Rowan. En de (over)grootouders? Die knuffelen maar al te graag met hun achterkleinkind, zoals te zien is op meerdere schattige filmpjes.

Het bericht Man verrast grootouders op kerst met zijn “geheime” baby. Hun reactie? Hilarisch! (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels