HomeNieuwsBizarMan beseft na 50 kilometer dat hij zijn zwangere vriendin vergeten is...

Man beseft na 50 kilometer dat hij zijn zwangere vriendin vergeten is op parking na plaspauze

Een Duitse man heeft wellicht een uitbrander van formaat gekregen van zijn vriendin. Hij besefte pas na 50 kilometer dat zijn geliefde, die tevens vijf maanden zwanger is, niet meer in de wagen zat na een plaspauze langs de snelweg.

Het Duitse gezin was onlangs vanuit Beieren op weg naar Noordrijn-Westfalen, zo schrijft de politie van Mittelfranken op Facebook. De 28-jarige vader besloot in de vroege uurtjes te stoppen op een parking langs de A3 voor een korte plaspauze. Zijn vijf maanden zwangere vriendin en hun elf maanden oude baby lagen intussen nietsvermoedend te slapen op de achterbank – althans, dat dacht de man.

Met een lege blaas stapte de vader weer in de auto en reed door. Een slordige 50 kilometer verder begon het hem echter te dagen: zijn vrouw zat niet meer in de wagen.

Zonder jas

De Duitser maakte rechtsomkeer en kruiste halverwege een politiewagen, met aan boord zijn vriendin. Wat de man niet had gemerkt, was dat zijn zwangere partner tijdens de plaspauze eveneens was uitgestapt. Zonder jas en gsm zag ze haar vriend gewoon wegrijden. De vrouw kon gelukkig een andere automobilist aanklampen en belde met zijn smartphone de politie, die het gezinnetje weer kon herenigen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels