HomeNieuwsBizarWOOPS: Single man voegt 14 DAMES samen toe aan groepschat. Wat volgt?...

WOOPS: Single man voegt 14 DAMES samen toe aan groepschat. Wat volgt? HILARISCH! (foto’s)

Nu de coronamaatregelen aan het versoepelen zijn, kunnen zoekende singles weer volop aan de slag.

Dat was alleszins het plan van onderstaande kerel. Hij vond het een goed idee om de dames waarmee hij de voorbije tijd ‘een match’ had een berichtje te sturen.

Op zich geen slecht idee, maar hij voegde (al dan niet per ongeluk, red.) 14 dames toe aan één groepschat. Allemaal vrouwen waarmee hij dus eerder al (sommigen ook in het echte leven) contact mee had.

“Heb je dit nu echt gedaan?”

Wat volgt is een ronduit hilarische conversatie. Screenshots van de gesprekken in de groepschat gaan momenteel viraal op Instagram. “Hey stranger! We waren een match op Bumble (een datingapp, red.) vorig jaar maar hadden toen niet afgesproken wegens COVID. Ik ben terug in de stad en vroeg me af of je nog single bent”, laat ‘British Will’ weten.

“Euhm, heb je nu net dit bericht naar 14 dames gestuurd?”, laat één van de vrouwen meteen verontwaardigd weten. “Hahahahaha, mijn god…”, klinkt het verder nog. “Dit is het beste waar ik ooit bij betrokken was”, besluit een andere dame nog. En ze praten onderling gezellig nog even na. ‘British Will’? Die verliet (begrijpelijk) al relatief snel het groepsgesprek. Kijk maar en druk zeker op het pijltje naar rechts om meer screenshots te zien!

Foto door Kaboompics .com via Pexels – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels