Vind ons op

Zita

Leerkracht deelt gênant moment wanneer collega’s haar pikante foto’s ontdekken (foto’s)

Bizar

Leerkracht deelt gênant moment wanneer collega’s haar pikante foto’s ontdekken (foto’s)

Courtney Tillia verdient maandelijks duizenden euro’s met haar OnlyFans-profiel waar ze de meest pikante foto’s deelt. Op zich niets opzienbarends, want het lijkt een gigantische trend te zijn, maar deze voormalige leerkracht deelt wel het moment wanneer haar ex-collega’s haar bijverdienste ontdekken.

Tillia werkte als een leerkracht in het bijzonder onderwijs, maar stopte uiteindelijk om zich volledig toe te leggen op een carrière als model. De Amerikaanse gaf in een interview aan dat ze met een depressie kampte toen ze op school zat. Nu verdient ze haar brood met sexy foto’s en video’s van haar (en ter gelegenheid met haar man) op OnlyFans. In eerste instantie begon ze nochtans gewoon met wat fitnessfoto’s.

School

“Mijn schoolwerkgever was heel duidelijk: ik mocht fitnessfoto’s publiceren, maar mijn pagina moest op ‘privé’ staan onder een andere naam, zodat mijn studenten me niet konden vinden. Op een dag moest mijn echtgenoot, die ook in dezelfde school werkt, naar de directeur. En daar werd hij geconfronteerd met het feit dat ze ginds ook mijn pikantere foto’s hadden ontdekt. Gênant! Maar tegelijk dacht ik ook dat het hilarisch was.” Ondertussen blijft Courtney goed voortboeren op OnlyFans. Haar beste maand totnutoe bracht haar zelfs 100.000 euro op.

Foto: Instagram

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top