Vind ons op

Zita

“Ik ben allergisch voor seks en krijg er uitslag door, maar dat houdt me niet tegen”

Bizar

“Ik ben allergisch voor seks en krijg er uitslag door, maar dat houdt me niet tegen”

Bryanna Alexis had geen idee wat er mis was toen ze na elke vrijpartij enorm veel uitslag kreeg. Op 18-jarige leeftijd, na haar eerste seksuele ervaring, belandde ze in het ziekenhuis. Het was pas toen ze 21 werd dat ze doorhad dat de grote boosdoener de condooms waren en dat ze een allergie had voor latex.

“Ja, ik ben allergisch voor seks en krijg er uitslag door, maar dat houdt me niet tegen”, aldus Alexis. De Britse, nu 26, breekt een lans voor vrouwen met hetzelfde probleem, want rond de aandoening heerst nog steeds een groot taboe. “Al mijn vrienden waren aan het vertellen hoe geweldig de seks voor hen was, maar ik kon me er niet in vinden. Ik was volledig rood en opgezwollen. Maar nu ik weet dat er alternatieven zijn, kan ik er ten volle van genieten.”

Alternatief

Die alternatieven, dat zijn onder meer rubberen condooms. “Ze zijn duurder en dunner, dus de kans dat ze scheuren is groter, maar ik heb er nog geen problemen van ondervonden.” Momenteel werkt Alexis als model én studente sekscoaching. “Ik zeg tegen andere vrouwen dat, wanneer het niet juist aanvoelt of heel pijnlijk is, dat het aan een allergische reactie kan liggen.”

Foto: Pexels Valeria Boltneva

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top