HomeNieuwsBizarKoppel onder vuur na DEZE levensgevaarlijke foto

Koppel onder vuur na DEZE levensgevaarlijke foto

Een Amerikaans Instagramkoppel krijgt heel wat kritiek op een foto waarop de vrouw aan de rand van een infinity zwembad hangt. “Leer andere mensen niet om hun leven te riskeren”, klinkt het.

Kelly en Kody hebben hun droomleven waargemaakt. Ze reizen de wereld rond en delen hun ervaringen op Instagram, en intussen verdienen ze er een centje aan.

Onlangs vertoefden ze in Ubud, een plaats in het Indonesische Bali, waar ze genoten van een prachtig eindeloos zwembad. Ze maakten er een kiekje waarbij Kelly over de rand van het zwembad hangt. Dat ziet er behoorlijk gevaarlijk uit, want één foute beweging en ze zou de dieperik in gevallen zijn.

Risico niet waard

Heel wat mensen vinden het dan ook onverantwoord dat ze dergelijk risicogedrag in de kijker zetten. “Ik vind het een leuke foto, maar het is het risico niet waard. Ook al was het haar idee”, en “Waarom is het altijd de vrouw die haar leven op het spel zet voor een foto? Ik zie nooit een man over een steile rand hangen”, klinkt het onder meer.

Vertrouwen in elkaar

Het koppel schoot in de verdediging door te zeggen dat ze erg voorzichtig te werk gingen om de foto te maken. “Het was zo leuk om deze foto te maken. Kody had me erg goed vast. We vertrouwen elkaar volledig. Het was een heerlijk gevoel om precies in te blikken wat we gepland hadden. We zijn veilig en wel. Uiteindelijk zijn we zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die we maken”, schrijven ze.

View this post on Instagram

 Our greatest strength in life, our most important principle, is discernment. Only you can know your body, feel the space around you and understand your capabilities. We would all do well to remember this, knowing that not every action, style or path we witness through others is or should be, replicated. At the end of the day we are to hold ourselves accountable for the decisions that we make. ※  La mejor fortaleza en la vida, el moral más importante, es discernimiento. Solo puedes entender tu cuerpo, sentir el espacio que te rodea y comprender tus capacidades. Haríamos bien en recorder este, sabiendo que no toda acción, estilo o camino que presenciamos por otros es o debe ser, replicado. Al final del dia, somos responsables de las decisiones que hacemos. ※ Thank you @kayonjungleresort for an unforgettable experience! ※ ※ #balitravel #couplesgoals #ilovetravel #bestplaces #baligasm #ubud #balitravel #novios #junglelife #viajeros #wetravel #travelinspo #adventurous #indonesiaparadise #speechlessplaces #infinitypool #welltraveled #earthpix #baliholiday

A post shared by Kelly + Kody ⚤ (@positravelty) on

Het bericht Koppel onder vuur na DEZE levensgevaarlijke foto verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels