HomeNieuwsBizarIN BEELD. Een baardboeket voor een fleurig trouwfeest

IN BEELD. Een baardboeket voor een fleurig trouwfeest

Op een trouwfeest staat het kersverse paar in het midden van de belangstelling. De bruid schittert in haar trouwjurk, maar wie denkt dat voor de bruidegom ‘less is more’ geldt, heeft het mis. Een baardboeket (lees: bruidsboeket in de baard) is de nieuwste huwelijkstrend!

Gedaan met saaie zwarte kostuums en eenzame bloemetjes in de borstzak. Met een baardboeket zal de bruidegom niet onopgemerkt blijven op zijn grote dag. Veel mannen hebben zich al aan deze trend gewaagd, wat de meest uiteenlopende kunstwerken oplevert. Van enkele kleurrijke baardbloemetjes tot een harig veld van madeliefjes of rozen: alles kan en alles mag!

Gemengde reacties

Op sociale media reageren mensen gemengd op deze nieuwe trend. “Dit gaat te ver”, zegt iemand verbouwereerd. “Ik krijg hier spontaan bloemenallergie van.” “Mooi, zo’n boeket”, klinkt het positiever. “Wie zegt dat bloemen alleen op je hemd mogen prijken?”

 

View this post on Instagram

 

#flowerbeard #streetparade #flowerpower #tanzblumen #bartnelken w more than just a little help from @derdanu and @danielxdeluxe

A post shared by daniel (@db_da) on

Het bericht IN BEELD. Een baardboeket voor een fleurig trouwfeest verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels