HomeNieuwsBizarDit is de grootste kat ter wereld: "Ik dacht eerlijk gezegd dat...

Dit is de grootste kat ter wereld: “Ik dacht eerlijk gezegd dat het een hond was” (foto’s)

De grootste kat van de wereld is zo groot als een tweejarige peuter en wordt vaak aanzien als een hond. Yulia Minina, een Russische dame, vertelt in een interview dat haar dochter van twee jaar oud Anechka een speciale band heeft opgebouwd met Kefir, de gigantische kat in kwestie.

Kefir gaat momenteel de wereld rond en wordt meer dan eens aanzien als een hond. De Maine Coon-katten, zoals het ras waartoe Kefir behoort heet, staan bekend om hun grootte en lange haren, maar ook om hun affectie en menslievendheid. Op Instagram deelt Yulia Minina heel graag de avonturen van haar kat en haar tweejarig dochtertje Anechka. “Zo’n schattig koppeltje. Ze vervelen zich samen nooit!”

Commentaren

Mensen van over de hele wereld kunnen hun ogen niet geloven. “OMG, ik dacht écht dat dit een hond was”, zo schrijft één persoon onder een post. “Supervriendelijke reus! Kefiro is zo groot!”, merkt iemand anders op. Maine Coons komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika, uit de staat Maine. Ze houden enorm van spelen en optrekken met mensen, wat van hen ideale huiskatten maakt.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels