HomeNieuwsBizarBoze BMW-klant laat op sluwe manier ongenoegen over zijn auto blijken

Boze BMW-klant laat op sluwe manier ongenoegen over zijn auto blijken

Een BMW-eigenaar was de onophoudelijke miserie met zijn BMW 750i zodanig beu dat hij de wereld op de hoogte bracht van zijn auto-ellende. De manier waarop was erg origineel.

Enkele jaren geleden telde een Est 122.700 euro neer voor een splinternieuwe BMW 750i. Voor dergelijk bedrag én de Deutsche gründlichkeit in het achterhoofd gehouden verwachtte hij dat hij wel een aantal jaartjes met een gerust gemoed van a naar b kon rijden. Niet dus.

Na 18.000 kilometer weigerde de ventilator aan de bestuurderskant dienst. Tweeduizend kilometer later was het dakraam aan de beurt. Vervolgens doken er problemen op met de turbo, het verluchtingssysteem, de bestuurdersstoel en het dashboard. Als kers op de miserietaart begaf de motor het na 45.500 kilometer.

Geen power meer

Maar ook het stuur, de sensoren en de ophanging vertoonden daarna mankementen. En hoewel de BMW 750i in theorie aangevuurd zou moeten worden door 450 pk, voelde de ontevreden BMW-eigenaar daar geen sikkepit van.

Genoeg afgezien, vond hij, dus bedacht hij een creatieve manier om de problemen aan te kaarten. Hij liet een tijdlijn van alle defecten drukken op de zijkant van de wagen, zodat elke voorbijganger gewaarschuwd was. Gek én geniaal.

Het bericht Boze BMW-klant laat op sluwe manier ongenoegen over zijn auto blijken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels