HomeNieuwsBizarBIZAR. Dronken man loopt schedelfractuur op na ruzie over… vlag van pizzeria

BIZAR. Dronken man loopt schedelfractuur op na ruzie over… vlag van pizzeria

Een dronken man heeft in Genk een hersenschudding en schedelfractuur opgelopen na een uit de hand gelopen ruzie over een vlag met de zaakvoerder van een pizzeria. De zaakvoerder riskeert een werkstraf van 150 uur of een gevangenisstraf van twee jaar. 

De feiten dateren al van 21 januari 2018, toen de dronken buurman ruzie begon te maken over een vlag van de pizzeria die voor zijn appartementsdeur stond. De dronken man uitte zijn ongenoegen over de vlag tegen de zaakvoerder en twee medewerkers die buiten stonden.

Duw

Tijdens de hoogoplopende discussie, waarbij de buurman de parasolvoet op de straat gooide, gaf de zaakvoerder de buurman een duw. Die verloor daardoor zijn evenwicht en knalde hard met zijn hoofd tegen de grond. De drie mannen lieten de bloedende buurman op straat liggen tot de politie hem vond.

Werkonbekwaam

De buurman werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar een hersenschudding en schedelfractuur werd vastgesteld. De buurman was door het incident meer dan twee jaar volledig werkonbekwaam. Volgens de zaakvoerder handelde hij uit wettelijke zelfverdediging, zijn advocaat vroeg de vrijspraak.

Het bericht BIZAR. Dronken man loopt schedelfractuur op na ruzie over… vlag van pizzeria verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels