HomeNieuwsBizarBejaarde Britse aristocraat zoekt jonge vrouw om erfgenaam te baren

Bejaarde Britse aristocraat zoekt jonge vrouw om erfgenaam te baren

Op liefde en kinderen krijgen staat geen leeftijd. Met die gedachte begint de 72-jarige miljonair en aristocraat Sir Benjamin Slade aan zijn zoektocht voor een jonge en vooral vruchtbare vrouw. Zijn toekomstige partner moet aan een hele reeks voorwaarden voldoen, maar met zijn diepe zakken hoopt hij toch gauw een kandidaat te vinden.

Slade woont in een 13de-eeuws kasteel in het idyllische Somerset, hoewel hij geld genoeg heeft, is zijn leven toch nog niet compleet. De man zoekt namelijk een vrouw om een kind te baren en liefst nog één als reserve. Jongens genieten zijn voorkeur, maar meisjes mogen ook.

Waslijst aan eisen

De geschikte vrouw moet wel aan enorme waslijst eisen voldoen. Voordelig voor haar: ze hoeft niet op Slade te vallen en ze mag zelfs lesbisch zijn. Daar staat dan wel tegenover dat ze behoorlijk wat lef moet hebben en kennis hebben van wapens. Daarnaast wordt er verwacht dat ze een rijbewijs heeft en met helikopters kan vliegen. Maar de belangrijkste is eis toch wel dat ze minstens één kind op de wereld kan zetten. Zijn partner moet dan ook tussen de 30 en 40 jaar oud zijn. De eisen zijn eindeloos lang: wie zich aanmeldt en  twee kastelen kan runnen plus kennis van boekhouden heeft, wint extra punten. “Een vrouw die het huishouden doet, is goedkoop en als ze dan nog een erfgenaam produceert, dan heb ik twee vliegen in één klap”.

De ideale hofdame is 1 meter 67. Tenzij ze uit een land komt dat met een ‘i’ begint of groen in de nationale vlag heeft, dan is ze kansloos, met uitzondering van Italiaanse vrouwen.

Gezelschap 

Naast een kind, wil de man ook gewoon een beetje gezelschap en een dame met wie het klikt. Vooral dat laatste blijkt moeilijker te zijn dan gedacht. Maar hij hoopt geïnteresseerden te lokken met zijn luxueuze levensstijl. “Wie bij mij komt wonen, mag eindeloos shoppen en kan rekenen op reisjes naar exotische oorden”, aldus de man aan Britse media. “Ik heb altijd gedroomd van een eigen gezin, helaas is het mij nog niet gelukt om die wens te doen vervullen.”

Het bericht Bejaarde Britse aristocraat zoekt jonge vrouw om erfgenaam te baren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels