HomeNieuwsBizarBeelden van journalist die per ongeluk high wordt van brandende heroïne gaan...

Beelden van journalist die per ongeluk high wordt van brandende heroïne gaan na acht jaar weer viraal (video)

Hilarische beelden van een BBC-journalist die per ongeluk high wordt, zijn opnieuw opgedoken en worden massaal gedeeld op Twitter. In die video probeert de journalist te rapporteren over een brandend hoopje «heroïne, opium, hasj en andere verdovende middelen». Erg goed lukt dat niet, want de rook die uit het hoopje komt, zorgt ervoor dat de man zich zelf in hogere sferen bevindt.

Quentin Sommerville was jarenlang correspondent voor het Midden-Oosten, en trok naar verschillende oorlogszones om te rapporteren over de progressie van de gevechten. Hij stond dus al vaker voor hete vuren, maar het vuur van een brandend hoopje drugs is het enige dat hem tot dusver genekt heeft.

Van kwaad naar erger

In de video gaat hij voor het vuur staan en tracht hij te zeggen dat er achter hem «acht en halve ton aan heroïne, opium, hasj en andere verdovende middelen aan het branden is.» Alleen staat hij zo dicht bij de rook dat hij stilaan zelf high wordt. Gevolg: in plaats van te rapporteren, begint Sommerville telkens opnieuw onophoudelijk te giechelen. Iedere poging om verder te gaan, is tevergeefs. Telkens begint hij harder en harder te gieren.

«Snel, snel – nog een keer», zegt Sommerville, in de hoop dat hij zijn reportage alsnog kan afwerken. De video stopt evenwel vroegtijdig, terwijl ook te horen is hoe de rest van het team in lachen uitbarst.

2014

De video dook voor het eerst op in 2014. Onlangs werden de beelden evenwel opnieuw gedeeld op Twitter, waardoor de video opnieuw viraal ging. «Het beste moment dat ooit op camera vastgelegd werd», besluit een Twitteraar.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/beelden-van-journalist-die-ongeluk-high-wordt-van-brandende-heroine-gaan-na-acht-jaar-weer-viraal-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels