HomeNieuwsBizarBaasje haalt nieuwe puppy in huis. De reactie van de andere hond?...

Baasje haalt nieuwe puppy in huis. De reactie van de andere hond? HILARISCH! (video)

Een video van een Duitse herder die op zijn manier reageert op de komst van een nieuwe puppy, is viraal gegaan. “De blik in zijn ogen en de muziek… te schattig”, klinkt het onder meer.

Een nieuw familielid is altijd speciaal, maar deze Duitse herder lijkt totaal geen interesse te hebben in de puppy die net aan het gezin werd toegevoegd. Zijn baasje filmde zijn gortdroge reactie en plaatste de beelden op TikTok. Daar gingen ze met meer dan 6 miljoen views viraal. “Wanneer mama beloofde om nooit een andere puppy in huis te halen”, staat er te lezen. “Hij denkt dat hij vervangen zal worden”, knipoogt ze erbij.

Medelijden

De video lokte heel wat reacties uit. “Ik vind het altijd straf dat honden zoveel kunnen zeggen zonder een geluid te maken”, “Hij dacht: ‘Ik ben schattiger dan… dat ding’”, “De blik in zijn ogen en de muziek… te schattig”, en “Ik vind het zo erg voor hem. Geef hem veel liefde en maak hem duidelijk dat hij niet vervangen wordt”, klinkt het onder meer.

@melody_danielleHe thinks he’s been replaced ##germanshepherd ##puppy ##dogsoftiktok

♬ original sound – Fortnite

Het bericht Baasje haalt nieuwe puppy in huis. De reactie van de andere hond? HILARISCH! (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels