HomeNieuwsVideoWTF. Boot crasht tegen huis, bestuurder blijkt dronken (video)

WTF. Boot crasht tegen huis, bestuurder blijkt dronken (video)

In de Amerikaanse staat Missouri is afgelopen zaterdag een boot gecrasht tegen een huis, zo meldt nieuwszender ABC News. De boot kantelde en alle acht opvarenden werden eruit geslingerd. De bestuurder van het vaartuig bleek dronken.

Het ongeluk gebeurde vorige zaterdag, enkele minuten voor middernacht. Alle opvarenden raakten gewond bij de crash, van wie zes ernstig. Er vielen geen doden. De bestuurder werd gearresteerd voor varen onder invloed. De acht mensen aan boord droegen geen reddingsvesten en de boot was total loss, meldde de politie. Ook de woning raakte flink beschadigd.

Volgens het crashrapport bestuurde de 47-jarige Adam Ramirez het vaartuig, dat op een bepaald moment aan de grond liep en een woning raakte. Er waren twee mensen thuis op het moment van de impact; zij bleven ongedeerd.

«Ze hebben geluk gehad»

Volgens Travis Coleman van Tow Boat US Lake of the Ozarks, het stuwmeer waar het ongeluk plaatsvond, hebben de opvarenden geluk gehad omdat ze uit de boot geslingerd werden. «Als je aan boord blijft, zou de boot namelijk over je heen kunnen rollen, wat uiteindelijk ernstigere verwondingen zou veroorzaken. Je wil niet dat er een boot van enkele tonnen zwaar op je neerkomt.»

Volgens de politie voer de boot tegen een hoge snelheid – wat wellicht ook een rol heeft gespeeld in de crash.



Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/wtf-boot-crasht-tegen-huis-bestuurder-blijkt-dronken-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels