HomeNieuwsVideoVideo van vrouw die klaagt over naakte man in spa gaat wereld...

Video van vrouw die klaagt over naakte man in spa gaat wereld rond (video)

Opmerkelijk verhaal uit het Amerikaanse Los Angeles. Daar vond in een wellnesscentrum een hevige discussie plaats tussen enkele vrouwen en een groep medewerkers van de spa. Aanleiding? Een naakte man die toegelaten werd in het deel waar normaal gezien enkel vrouwen worden toegelaten.

Eén vrouw, die het voortouw nam, legde de hele discussie vast op beeld met de smartphone. Volgens haar nam ze vooral aanstoot op het feit dat de man zonder schroom rondliep waar er minderjarige meisjes waren, met zijn penis voor iedereen zichtbaar. De staf reageerde enigszins kalm en argumenteerde dat hij toegelaten werd in de vrouwenzone door zijn seksuele geaardheid.

“Transgender bestaat niet”

Maar dat was allesbehalve een argument waar de vrouwen zich mee konden vereenzelvigen. Een man probeerde de gemoederen te bedaren: “Misschien is het een transgender vrouw”, zo merkte hij op. “Er bestaat niet zoiets als transgender”, repliceerde de vrouw. “Ik heb het recht als vrouw om me comfortabel te voelen zonder dat een man zich blootstelt. Dat is traumatiserend om zien. Op het internet ging de video ondertussen viraal en kan de vrouw op veel bijval rekenen.

Foto: still video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels