HomeNieuwsVideoRondborstige vrouw krijgt bovenstukje niet dicht: «Waarom willen vrouwen altijd grotere borsten?!»

Rondborstige vrouw krijgt bovenstukje niet dicht: «Waarom willen vrouwen altijd grotere borsten?!»

Een Canadese influencer vindt het jammer dat ze zo’n grote boezem heeft omdat haar outfits daardoor vaak niet passen. Ze illustreerde dat op TikTok, waar het probleem herkenbaar is voor sommigen.

Jennifer DaRosa is gezegend met een grote boezem, maar als het op kleding aankomt, kan dat behoorlijk lastig zijn. Zo paste de brunette onlangs een outfit van ZARA, maar zoals zo vaak kreeg ze het bovenstukje niet volledig dichtgeknoopt. «Waarom willen vrouwen altijd grotere borsten?! Zodat mooie outfits totaal niet passen?», zucht ze op TikTok.

Verdeelde reacties

Sommige volgers herkennen het probleem maar al te goed. «Dat frustreert me ook enorm. Ik heb een E-cup en ik haat het», en «Als ik een coltrui draag, zie het er haast pornografisch uit», wordt er gereageerd. Enkele vrouwen met een kleinere boezem zijn het niet helemaal eens met haar. «Als je amper borsten hebt, passen de meeste outfits evenmin. Kleine beha’s worden amper gemaakt», en «Ik wou dat ik jouw probleem had», lezen we ook. Anderen raden haar aan om een maatje groter te kopen en de outfit hier en daar aan te passen.

@jennyddp

I bought this for a FAMILY trip to Italy wtf ZARA #zara #clothinghaul #outfit #foryou #fypシ #fyp #foryoupage #wtf

♬ som original – peter ♚ – Peter ♚

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/rondborstige-vrouw-krijgt-bovenstukje-niet-dicht-waarom-willen-vrouwen-altijd-grotere-borsten

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels