HomeNieuwsVideoPassagiers gaan in vliegtuig op de vuist over zitje bij het raam...

Passagiers gaan in vliegtuig op de vuist over zitje bij het raam (video)

Op sociale media circuleren beelden die een hevige vechtpartij tonen in een Ryanair-vliegtuig, met twee uur vertraging tot gevolg. De reden? Een zitje bij het raam.

Op de Ryanair-vlucht van Malta naar het Britse Stansted brak een vechtpartij uit tussen passagiers. De twee vechtende mannen moesten uit elkaar gehaald worden. Ze hadden een woordenwisseling over zitplaatsen, nadat de één weigerde om de ander aan het raam te laten plaatsnemen.

Geschokte passagiers keken eerst toe hoe de mannen met elkaar op de vuist gingen, voordat ze ingrepen. «We komen nooit meer thuis», klaagt een omstaander op de achtergrond.

«De Britse man wilde de Amerikaan niet doorlaten om bij zijn stoel aan het raam te komen en toen werden er wat scheldwoorden uitgewisseld», aldus een ooggetuige. «Nadat brak er een handgemeen uit. De vlucht had daardoor twee uur vertraging. Iedereen was geïrriteerd.»


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/passagiers-gaan-vliegtuig-op-de-vuist-over-zitje-bij-het-raam-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels