HomeNieuwsVideoInfluencer past elegant topje, maar haar boezem wordt niet genoeg bedekt: "Ik...

Influencer past elegant topje, maar haar boezem wordt niet genoeg bedekt: “Ik ga stuk van het lachen!” (video)

Een TikTokster probeerde onlangs een topje van Zara uit, maar merkte al snel dat ze nogal wat bekijks zou hebben. Ze kan er, net als haar volgers, smakelijk om lachen.

Evangeline Fairbrother ging onlangs op zoek naar een mooi topje bij de Spaanse modegigant Zara. In het pashokje trok ze een roze topje aan dat er op het eerste gezicht leuk uitzag. Wanneer ze het bovenaan goed trok, merkte ze echter dat de onderkant van haar borsten zichtbaar was. Niet bepaald handig om een avondje mee uit te gaan dus. «Hier ben je niet klaar voor», lacht ze op TikTok.

Hilariteit

Haar oepsmomentje werd inmiddels al meer dan acht miljoen keer bekeken en zorgt voor behoorlijk wat hilariteit. «Ik spuwde letterlijk mijn thee uit. Je hebt me zo hard laten lachen», «Zara is echt niet voor iedereen gemaakt», «Ik ga stuk van het lachen!», en «Ik ben zo blij dat ik niet de enige ben met dit probleem», wordt er gereageerd. «Misschien een maatje kleiner? Het ziet er iets te groot uit», vraagt een volger. «Dat dacht ik ook, maar de kleinste maat kreeg ik niet eens dicht», antwoordt Evangeline.

@evangelinetopaz

Zara on the hanger vs on me you aren’t ready for this one haha! #zara #zaratryon #zarafashion #zaraoutfit #pfg #fashionfail

♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version – sped up 8282

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/influencer-past-elegant-topje-maar-haar-boezem-wordt-niet-genoeg-bedekt-ik-ga-stuk-van-het-lachen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels