HomeNieuwsVideoGÊNANT: Dame gaat op restaurant, maar bij aankomst ontdekt ze dat ze...

GÊNANT: Dame gaat op restaurant, maar bij aankomst ontdekt ze dat ze geen TOPJE meer draagt! (video)

Enkele dames uit Glasgow (Schotland) zagen een avondje op restaurant gaan al helemaal zitten!

Onderstaand duo had zich mooi opgemaakt voor een gezellige avond, inclusief restaurantbezoek. De voorbereidingen waren getroffen en de twee dames begonnen aan hun leuke avondje uit.

Alles lijkt goed te verlopen, tot ze aan tafel gaan zitten. Dan ontdekt één van de vrouwen namelijk dat ze onderweg naar het restaurant haar topje kwijtgespeeld is!

T-shirt

Van haar mooie outfit bleef dus niet veel meer over. Zonder haar jas zou ze halfnaakt aan tafel zitten! Gelukkig wist ze een T-shirt te bemachtigen van één van de medewerksters van het restaurant…

Na een kort bezoekje aan het toilet komt de vrouw in kwestie weer naar buiten in een knalrode T-shirt. Niet echt de ‘look’ die ze initieel voor ogen had, maar beter dan niets!

Uiteindelijk vinden ze het bewuste topje op straat terug. Blijkbaar was het tijdens het wandelen losgekomen… Volgende keer toch maar iéts beter vastmaken?

@ionamason3

When you make it to the restaurant but your clothes don’t @brookeirelandd ##bestie ##ohno ##fyp ##girlsproblems ##girlsnightbelike

♬ Oh No – Kreepa

Foto: TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels