HomeNieuwsVideoEn daarom stap je in een safaripark NIET uit je wagen: "Oh...

En daarom stap je in een safaripark NIET uit je wagen: “Oh nee, dat kind!” (video)

Het internet is met verstomming geslagen om wat bovenstaand gezin deed.

Het liep bijna goed fout in het Nederlandse ‘Safaripark Beekse Bergen’. Daar besloten enkele bezoekers de jachtluipaarden van iets dichterbij te gaan bekijken.

Twee Nederlanders, die het allemaal zagen gebeuren, kunnen hun ogen amper geloven wanneer een eerste persoon uit de wagen stapt. Enkele tientallen meters verder ligt namelijk een groep jachtluipaarden in de schaduw.

Dan besluit ook een vrouw dat het best wel ‘ok’ is om haar kind even mee uit de wagen te nemen. Na een tijdje stappen ze gelukkig terug in de wagen en rijden ze verder.

Maar niet veel verder stappen ze opnieuw uit. En dat groepje jachtluipaarden van weleer zet de achtervolging in. Meer nog, ze rennen naar het gezin toe! “In die auto mensen! Kom op!”, roept iemand nog. Gelukkig loopt het ook hier weer goed af… Maar het was meer dan nipt.

De eigenaar van het Safaripark reageert geschokt. “Uitstappen mag nergens in het park. Over de risico’s daarvan informeren we in meerdere talen. Deze mensen hebben zich daar duidelijk niet aan gehouden. Wat die mensen heeft bezield, is mij een groot raadsel.” Dat liet de manager van het park weten op NPO Radio 1.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels