HomeNieuwsVideoDeze dame ging wel HEEL ver toen haar date plots niets meer...

Deze dame ging wel HEEL ver toen haar date plots niets meer van zich liet horen (video)

Verliefd zijn, het doet wat met een mens…

Daar is ene Julia Kassel het levende bewijs van. Op TikTok praat ze openhartig over hoe ze vroeger wel héél ver ging om haar date, waarmee ze al maanden aan het chatten was, te zien.

Want na lange tijd leuke gesprekjes te voeren, liet hij plots niets meer van zich horen. Dat vond Julia natuurlijk niet zo fijn, want ze dacht dat hij haar bewust aan het negeren was.

Vrienden

Julia besloot om eens te polsen bij zijn vrienden. “Gek genoeg hadden ze ook al lang niets meer van hem gehoord”, klinkt het op onderstaande beelden.

“Zit hij misschien in de gevangenis?”, bedacht ze zich plots. En wat bleek? Haar date zat inderdaad voor vijf maanden achter de tralies wegens medeplichtigheid aan een strafbaar feit.

Studentenclub

Je zou denken dat Julia het nu wel voor bekeken zou gehouden hebben, maar niets is minder waar. “Ik kreeg te horen dat het ‘rechtenclubje’ van de school aan het einde van het jaar een bezoek zou brengen aan de lokale gevangenis”, verklaart ze.

Dus Julia sloot zich aan bij de studieclub, ging naar elke vergadering en deed mee aan de activiteiten, om nadien toch maar mee te kunnen gaan op de uitstap naar de gevangenis.

Lees verder onder de video.

@whoisjuuuuuu

At least i know i’m a ryda #storytime #duet #duethis #funny #mistake #lol

♬ original sound – ju

Maar helaas…

Uiteindelijk was dé dag aangebroken. Julia bezocht, samen met haar ‘nieuwe vrienden’, de gevangenis. Bij aankomst besloot de begeleidende leerkracht echter om de groep volgens geslacht op te delen. De jongens zouden de mannenafdeling bezoeken en de meisjes de vrouwenafdeling.

“Ik moét echt mee naar de mannenafdeling”, smeekte ze nog bij de leerkracht. Maar helaas vond laatstgenoemde dat geen goed idee. “Dus uiteindelijk heb ik al die moeite voor niets gedaan en heb ik ‘m dus niet eens gezien”, laat Julia in een vervolgvideo weten…

“Ga dus nooit achter een man aan, zeker niet wanneer hij in de gevangenis zit en je wéét dat hij eigenlijk niet goed voor je is”, besluit de dame nog… Ach, toch een mooi verhaaltje, denken we dan.

@whoisjuuuuuu

Reply to @belijams PART 2 #storytime #jail #prisontiktok #funny

♬ original sound – ju

Foto: still TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels