Vind ons op

Zita

Dames uit café gezet wegens ‘ongepaste outfits’: “Je gaat mijn borsten ALTIJD kunnen zien!” (foto/video)

Video

Dames uit café gezet wegens ‘ongepaste outfits’: “Je gaat mijn borsten ALTIJD kunnen zien!” (foto/video)

Ook in Engeland was het de voorbije dagen aardig warm. Onderstaande dames besloten zich dan ook luchtig te kleden toen ze een café in Reading gingen bezoeken.

Mollie Wood was zondag samen met haar vriendin Amy Lee op stap. Maar toen ze een lokaal café binnenstapten, werden ze relatief snel aangesproken door de mannelijke manager.

“Je mag hier niet binnen, jullie zijn zeer ongepast gekleed en dit hoort niet. Je kan zo’n topje hier niet dragen”, zou de manager volgens Mollie gezegd hebben.

“Je gaat mijn borsten altijd kunnen zien!”

Op TikTok doet de dame haar verhaal. Ze vroeg aan de manager waarom haar outfit zo ongepast zou zijn. De man zou daarop de vergelijking hebben gemaakt met ‘mannen die hier zonder bovenkleding de zaak betreden’. En die zouden ze eerder die dag ook al de toegang geweigerd hebben.

’t Bewuste café behoort tot een keten. Mollie kon na haar kort bezoek online niets terugvinden over eventuele regels omtrent kledij. “Ik schaamde me dood. We hadden die dag al vier andere cafés bezocht en daar was onze outfit nooit een probleem. Ik zei tegen de manager dat het seksistisch van hem was om ons met halfnaakte mannen te vergelijken. Ik droeg namelijk wél een topje”, aldus de 20-jarige dame.

“Ik heb een stevige boezem. Zelfs al draag ik een dikke trui, dan nog zou je de vormen zien. Je gaat mijn borsten altijd kunnen ‘zien’. Ik heb ze en daar kan ik niets aan doen”, besluit ze. Het TikTok-filmpje waarin ze haar beklag doet, gaat momenteel viraal:

@mollie_wood

BACK OF BEYOND WETHERSPOONS u sexist fucking pigs

♬ original sound – moll

Foto: Instagram mollie_wood – Bron: The Sun

Meer in Video

To Top