Vind ons op

Zita

Thuis blijven met de familie deze zomer? Zo creëer jij een vakantiegevoel in eigen tuin!

Nieuws

Thuis blijven met de familie deze zomer? Zo creëer jij een vakantiegevoel in eigen tuin!

Geen ‘vacation’ maar ‘staycation’ dit jaar? Het is niet moeilijk om het ultieme vakantiegevoel op te roepen in eigen tuin, mits je ervoor zorgt dat deze tuin een aantrekkelijke plek wordt om te verblijven. Zorg er daarom allereerst voor dat de tuin netjes en schoon is. Geen woekerend onkruid, maar mooie planten. Het liefst wat bloeiende planten in vrolijke kleuren, zodat het een lust voor het oog is en je er met plezier naar kunt kijken. Verder is natuurlijk vooral de aankleding van de tuin van belang. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar een goedkope tuintafel met een stijlvolle uitstraling. Het zal uiteindelijk het kloppende hart worden van je nieuwe buitenleven.
 

Comfort en kwaliteit


Wanneer je in eigen tuin wilt relaxen, is het belangrijk dat je een comfortabele plek creëert om te kunnen zitten. Kies voor kwaliteit, zodat je er lang plezier van hebt. Een tuinset van vidaXL biedt je volop mogelijkheden om lekker te kunnen genieten. Houdt rekening met de stand van de zon en kies een goede plek uit in de tuin. Eventueel kun je een overkapping plaatsen, zodat je ook bij regen fijn in de tuin kunt blijven zitten. Immers, in de zomer is de temperatuur ook bij regen doorgaans prima voor een verblijf buitenshuis.
 

Zwembad of bubbelbad


Heb je kleine kinderen, dan kan het een goed idee zijn om een opblaasbaar zwembad in de tuin te zetten. Met wat kleine speeltjes erbij zullen de kinderen zich daarin prima kunnen vermaken. Ook een trampoline of ander sportief speeltoestel is altijd een aanwinst voor jonge gezinnen. Wil je zelf optimaal relaxen, dan is de aanschaf van een bubbelbad wellicht de moeite waard. Zo’n bad biedt de mogelijkheid om volledig te ontspannen en intussen te genieten van je tuin, of van bijvoorbeeld een goed boek.
 

Bezoekers ontvangen


Misschien willen familieleden of vrienden zo nu en dan op bezoek komen. Ook hen wil je uiteraard graag een zitplaats in de tuin kunnen aanbieden. Houd er daarom bij het aanschaffen van een tuinset altijd rekening mee dat er voldoende zitplaatsen zijn. Zit je vaak met het hele gezin in de tuin en komen er regelmatig bezoekers langs, denk dan vooraf goed na over het aantal zitplaatsen, zodat je iedereen kunt laten genieten van deze vakantie in eigen tuin. Kies vooral de stijl die bij je past!

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Nieuws

To Top