HomeNieuwsLifestyleZeg het deze Valentijn met augurken!

Zeg het deze Valentijn met augurken!

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar augurken kan je overal tegenaan. Dat moeten ook de bedenkers van het augurkenboeket gedacht hebben. Het Amerikaanse bedrijf Grillo’s Pickles bracht het idee op de markt.

Augurkenboeket

Uiteraard bestaat een boeket niet alleen uit augurken – dat zou wat te gewoontjes zijn. In de creaties vind je ook nog andere voedingswaren zoals dille, look en chilipepers. Origineel is het zeker en volgens de bedenkers zal het principe ook aanslaan bij het publiek: “We weten dat er heel wat augurkenliefhebbers zijn die niets liever zouden krijgen voor Valentijn. Een augurkenboeket is niet alleen mooier dan een dozijn rozen en gezonder dan een doos chocolaatjes, het is ook nog eens veel creatiever.”

Zelf aan de slag

Helaas is Grillo’s Pickles gevestigd in de Verenigde Staten en is het dus moeilijk om een augurkenboeket te bestellen. Gelukkig heeft het bedrijf daaraan gedacht en instructies achtergelaten om zelf aan de slag te gaan. Prik wat augurken op cocktailprikkers, afgewisseld met de andere ingrediënten. Schik alles in de vorm van een boeket en that’s it. Klaar!

Het bericht Zeg het deze Valentijn met augurken! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels