HomeNieuwsLifestyleWin duoticket voor een van de volgende epische NYE-feestjes

Win duoticket voor een van de volgende epische NYE-feestjes

Geen zin om ellenlang te tafelen bij die saaie nicht en brabbelende nonkel? Goesting het nieuwe jaar met een knal van formaat in te zetten? Maak hier dan uw kans om een duoticket te winnen voor één van de de volgende vier epische feestjes in Gent.

Er is in de Arteveldestad altijd wel iets te doen, maar op oudejaar is het aanbod nog net iets uitgebreider. ‘Nasty Mndays’, al jarenlang een grote speler op de Belgische muziekscene, heeft namelijk vier themafeestjes op poten gezet die niets minder dan legendarisch beloven te worden. Tot een gat in de nacht kunt U er 2019 in stijl inzetten.

Onderaan deze pagina maakt U kans op een duoticket voor uw feest naar keuze.

In With a Bang

@ Artcube – Hurstweg 8 – 9000 Gent

Bonzai en Age of Love slaan de handen in elkaar op oudejaar om 2019 met een knal in te zetten. Het belooft het grootste retro oudejaarsvent in België te worden met een line-up om ù tegen te zeggen! Daarnaast heeft de organisatie ook een unieke VIP-formule samengesteld met diner op het dak van Artcube, in het beste rooftop restaurant van Gent genaamd ‘Gaston’.

De legendarische merken Bonzai Records en Age Of Love zullen voor de eerste keer de handen in elkaar slaan op oudjaar. Ze serveren een mix van de beste retro en classics aan de feestgangers onder het motto: Laat je wegblazen door de overvloed aan straffe club hits uit de jaren 90.

‘In With A Bang‘ wordt een muzikaal feest voor de oren, dat staat vast. Én er is meer, voor deze speciale gelegenheid gaat de organisatie een samenwerking aan met het “Gaston Rooftop Restaurant”. Zij voorzien op het dak van Artcube een exclusief met champagne, kaviaar, Belgisch wit-blauw rund, zeebaars én nog veel meer. Drink gerust een glaasje extra want de dranken zijn inbegrepen en na het eten moet je enkel nog met de lift naar beneden waar je het feest tot in de vroege uurtjes kan verderzetten.

Facebook-event

HiNDU NiGHTS NYE

 

@ Kunstencentrum Vooruit – St. Pietersnieuwstraat 23 – 9000 Gent

HiNDU NiGHTS, het gekende concept gebaseerd op de spirit en de geweldige muziek van de jaren 60 en 70, trekt op oudejaar naar de Balzaal en het Café van Kunstencentrum Vooruit in Gent. Heb jij zin om een stevige stap te zetten en hou je van sexy rock ’n roll-muziek? Dan weet je bij deze waar naartoe! Denk Amy Winhouse, Arctic Monkeys, The Ramones, Oasis en Florence & The Machine. En ja, iedereen is meer dan welkom op HiNDU NiGHTS!

Facebook-event

The Space Rave

 

@Eskimofabriek – Wiedauwkaai 23 – 9000 Gent

Voor zij die liever tot de vroege uurtjes als een waanzinnige raven, is het in de Eskimofabriek  te doen. Het welbekende Kozzmozz en Rave Alert plannen er namelijk de grootste nieuwjaarsrave in Gent en omstreken.

Het industriële karakter en authentieke gevoel van het pakhuis vormen de perfecte basis voor een buitenaardse rave. De stalen constructie van de Eskimofabriek zal bovendien voor de ideale akoestiek zorgen om de undergroundmuziek tot zijn recht te laten komen. Bereid jezelf alvast voor om onder impuls van loeiharde beats te infiltreren in de eeuwigheid van tijd en ruimte, gevuld met talloze techno-lichtbronnen.

Website

Pop Life – NYE Carnival

@ Vooruit – St. Pietersnieuwstraat 23 – 9000 Gent

In de Vooruit kan je niet alleen naar HiNDU NiGHTS gaan, maar ook naar Poplife, ondertussen al een keurmerk wat betreft nieuwjaarfeestjes. Het thema dit jaar is carnaval… Ervaar fleurige, bizarre, extravaganza maar bovenal enkele grandioze verrassingen.

Kom mee swingen, wiggelen, zingen en dansen op de beste R&B, house, pop-klassiekers en meer. De volgende dag word je gegarandeerd wakker met een dikke glimlach… En misschien ook een kleine kater.

Zoals altijd kun je veel leuke traktaties, gratis bubbels en duizelingwekkende dansmuziek verwachten. Klinkt dit als muziek in de oren? Zorg dat je er op tijd bij bent want dit magnifieke feest is altijd hopeloos uitverkocht.

Het bericht Win duoticket voor een van de volgende epische NYE-feestjes verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels