HomeNieuwsLifestyleWhatsApp komt met heel wat handige nieuwe functies

WhatsApp komt met heel wat handige nieuwe functies

Berichtendienst WhatsApp heeft een nieuwe update aangekondigd waarin enkele leuke functies toegevoegd worden. Zo zal je voortaan met een QR-code contacten kunnen toevoegen én kan je videobellen met acht personen tegelijkertijd.

De eerstvolgende update van WhatsApp is veelbelovend. Er worden heel wat nieuwe features toegevoegd waar we al lang op zitten te wachten. Een overzicht van de meest interessante vernieuwingen.

Bewegende stickers

Het is nu al mogelijk om stickers door te sturen naar vrienden. Die functie is erg populair bij de WhatsApp-gebruikers, want dagelijks worden er miljarden verstuurd. Bij de nieuwe update komen er echter bewegende stickers én nieuwe geanimeerde stickerpakketten bij.

QR-codes

Momenteel kan je enkel mensen toevoegen via hun telefoonnummer, maar binnenkort kan dat ook via een QR-code. Je scant dan simpelweg de QR-code van de persoon die je wil toevoegen in, en klaar is Kees. Je hoeft daarvoor niet fysiek bij elkaar in de buurt te staan, je kan de QR-code ook inscannen van een schermafbeelding.

Donkere modus

WhatsApp bestaat op de mobiele versie al in dark mode, maar straks wordt het mogelijk om de donkere modus ook voor WhatsApp Web en Desktop in te schakelen.

Videobellen met meerdere personen

Eindelijk zal het mogelijk zijn om met meer dan vier personen tegelijkertijd te videobellen. Dat aantal wordt immers verdubbeld, dus je kan binnenkort een videogesprek houden met acht mensen tegelijkertijd. Bovendien zal het veel duidelijker worden wie er aan het praten is én kan je een gewenste persoon groot in beeld brengen door erop te klikken.

Alle nieuwe functies worden de komende weken ingevoerd.

Het bericht WhatsApp komt met heel wat handige nieuwe functies verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels