HomeNieuwsLifestyleVrouw kruipt naakt op handen en voeten in cafetaria voetbalploeg

Vrouw kruipt naakt op handen en voeten in cafetaria voetbalploeg

In het Waalse dorpje Thimister-Clermont, in de provincie Luik, is de lokale voetbalploeg in opspraak gekomen. Op twee video’s die via WhatsApp werden verspreid, is te zien hoe een vrouw naakt rondloopt in de cafetaria van de ploeg en seksuele handelingen verricht bij spelers.

In het eerste filmpje kruipt een vrouw op handen en voeten door de cafetaria van voetbalclub La Minerie, een eersteprovincialer. Ze is naakt en kruipt in de richting van een van de spelers van de ploeg, die in voetbaltenue op haar staat te wachten. In een tweede video zijn nog explicietere zaken te zien. Zeven spelers van de eerste ploeg waren naar verluidt aanwezig.

Uit nader onderzoek van de beelden lijkt het alsof de vrouw alle handelingen bewust en gewillig stelt, van aanranding of grensoverschrijdend gedrag lijkt geen sprake. Volgens de politie kwam er nog geen klacht binnen.

“Catastrofe”

Een goede zaak voor het imago van de club en de spelers is het echter niet. De bestuurders hebben daarom sancties opgelegd. Twee spelers zijn geschorst. “Dit is een catastrofe voor onze club”, zegt voorzitter Joseph Gaillard.

Een speler, die naar eigen zeggen niet bij de feiten aanwezig was maar de beelden wel zag, keurt de feiten in de kranten van Sudpresse af. “Voor het imago van de club, zowel voor de jeugdspelers als de eerste ploeg, is dit geen goede zaak. Het neemt stilaan enorme proporties aan.”

Het bericht Vrouw kruipt naakt op handen en voeten in cafetaria voetbalploeg verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels