HomeNieuwsLifestyleTinder-coaches steken singles een hart onder de riem

Tinder-coaches steken singles een hart onder de riem

Scoor jij ook keer op keer een date en geef je al jouw vrienden liefdesadvies? Hou dit talent dan zeker niet voor jezelf. Het Britse Bidvine zoekt nog dating-app coaches die amoureuze pechvogels een hart onder de riem willen steken. 

Rekruteringssite Bidvine lanceerde onlangs een oproep voor coaches gespecialiseerd in dating-apps zoals Bumble, Tinder en Grindr. Niet alleen help je een single misschien uit de nood, het is ook zeer lucratief. Je kan er gemiddeld 35 pond (40 euro) per uur mee verdienen. Maar sollicitanten moeten zich natuurlijk wel eerst bewijzen vooraleer ze aan de slag kunnen gaan.

Werkwijze 

Wie graag een dating-app coach wil worden, moet 250 succesvolle matches in het afgelopen jaar kunnen voorleggen. Bovendien moet de charmeur van dienst ook aantonen dat hij of zij minstens op 10 dates is geweest en chatgesprekken kunnen laten zien.

Voorwaarden

Ook de studenten moeten zich van hun beste kant tonen. Eerst krijgen ze een lange lijst vragen om te beantwoorden die hen persoonlijke voorkeuren in kaart brengt. Vervolgens kan je kiezen uit één van de applicaties zoals Tinder, Grindr, Bumble, Happn, Chappy of eentje dat je zelf invult. Je kan aangeven hoe vaak je wil gecoacht wil worden en of de sessies online verlopen of tijdens een persoonlijk moment. Ready, set, match.

 

Het bericht Tinder-coaches steken singles een hart onder de riem verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels