HomeNieuwsLifestyleRestaurant ‘Au Crocodile’ in Straatsburg best beoordeeld op TripAdvisor

Restaurant ‘Au Crocodile’ in Straatsburg best beoordeeld op TripAdvisor

Zoals elk jaar komt TripAdvisor ook nu weer met een lijst van de best gerecenseerde gastronomische restaurants ter wereld. En goed nieuws: voor de nummer een moet je niet bizar ver reizen. Sterrenrestaurant ‘Au Crocodile’ ligt namelijk in Straatsburg.

‘Au Crocodile’

In een kleine vijf uur rij je vanuit Brussel naar Straatsburg. ‘Au Crocodile’ is niet alleen het best gerecenseerde restaurant ter wereld op TripAdvisor, het restaurant heeft ook een Michelinster. Voor zes gangen zonder wijn betaal je 148 euro. Je mag je onder andere verwachten aan foie gras, langoustine en reefilet.

“Het is een eer om de ‘Travellers’ Choice’-prijs voor gastronomische restaurants te winnen, want dat betekent dat onze klanten ons echt erkennen. Het raakt ons nog meer omdat het gaat om teamwork. De keuken en de zaal werken samen om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen”, aldus Franck Pelux, chef-kok.

De top 10

Ga je binnenkort op reis? Vergeet dan zeker niet om onderstaand lijstje te raadplegen. Twee Spaanse restaurants vervolledigen de top 3 en verder worden onder andere het Verenigd Koninkrijk en Italië vernoemd. Het is hierbij wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat TripAdvisor vaak door toeristen wordt gebruikt – wat ook inhoudt dat restaurants in toeristische trekpleisters bevoordeeld worden.

1. Au Crocodile, Straatsburg, Frankrijk
2. Martin Berasategui, Lasarte, Spanje
3. El Celler de Can Roca, Girona, Spanje
4. Restaurant Sat Bains, Nottingham, Verenigd Koninkrijk
5. Restaurante Benazuza, Cancun, Mexico
6. La Colombe, Constantia, Zuid-Afrika
7. TRB Hutong, Beijing, China
8. Ristorante Villa Crespi, Orta San Giulio, Italië
9. The Grove, Auckland, Nieuw-Zeeland
10. David’s Kitchen, Chiang Mai, Thailand

Het bericht Restaurant ‘Au Crocodile’ in Straatsburg best beoordeeld op TripAdvisor verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels