HomeNieuwsLifestyleNood aan puppy therapie? Bij dit hostel kan het gewoon!

Nood aan puppy therapie? Bij dit hostel kan het gewoon!

Knuffelen met hondjes en op vakantie gaan zijn zonder twijfel twee van de beste manieren om tot rust te komen. Je laat even alle werkstress en huishoudelijke beslommeringen achter je en geniet gewoon van het moment. Bij de puppy’s duurt dat enkele minuten, bij een vakantie enkele dagen tot weken. Maar nu kan je de twee relaxatietechnieken ook combineren!

Bij vakantie denken wij spontaan aan heerlijk zomerse temperaturen en palmbomen. Cliché, ja, maar ook heerlijk ontspannend. Een van de populairste avontuurlijke vakantiebestemmingen van de laatste jaren is ongetwijfeld Bali. Goed nieuws voor wie de komende tijd een tripje gepland heeft staan, want je kan er nu ook knuffelen met puppy’s!

Hondjes knuffelen

Het Puri Garden Hotel & Hostel zet zoveel mogelijk in op ontspanning. Gasten krijgen de mogelijkheid om een massage te boeken, mee te doen aan een yogasessie of te relaxen in de wellness. Maar hun beste aanbod is zonder twijfel de ‘Puppy Therapy’. Twee keer per week kunnen gasten ongegeneerd knuffelen met puppy’s uit het plaatselijke asiel om helemaal tot rust te komen. En de hondjes krijgen meteen ook een gezonde dosis aandacht. Ben je helemaal om en heb je zonet spontaan ticket naar Bali geboekt? Dan vind je het vast leuk om te horen dat je al vanaf 20 euro een overnachting kan boeken!

View this post on Instagram

Yesssss!   ❤ We are puppy lovers.

A post shared by Puri Garden Hotel & Hostel (@purigardenhotel) on

Het bericht Nood aan puppy therapie? Bij dit hostel kan het gewoon! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels