HomeNieuwsLifestyleNew Yorks restaurant serveert gasten 24 karaat gouden chicken wings

New Yorks restaurant serveert gasten 24 karaat gouden chicken wings

Voor de allerrijksten onder ons mag en kan alles. Dus waarom ook geen luxueuze gouden chicken wings? Een restaurant in New York serveert de lekkernij voor maar liefst 1000 dollar (omgerekend 847 euro). 

De laatste jaren worden we om de oren geslagen met food trends en kookboeken. Je zou dan ook denken dat alles ondertussen gemaakt is en foodies niet meer verrast kunnen worden. Het New Yorkse restaurant ‘The Ainsworth’ heeft het tegendeel bewezen. Sinds kort bieden ze gasten 24 karaat gouden chicken wings aan voor een ‘zacht’ prijsje van maar liefst 1000 dollar. De vergulde lekkernijen zijn een idee van Jonathan “Foodgōd” Cheban, ook wel bekend als de voormalige BFF van Kim Kardashian.

Jay-Z

Wie niet zoveel geld wil uitgeven aan het kippenvlees, kan ook een goedkopere versie nemen. Dan ben je slechts 100 dollar kwijt voor twintig stuks. Lekkerbekken met een volle portefeuille die voor het premium-pakket gaan, krijgen in ruil voor 1000 dollar een fles champagne gemaakt door Jay-Z. Een ideetje voor de volgende citytrip, iemand?

 

Het bericht New Yorks restaurant serveert gasten 24 karaat gouden chicken wings verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels