HomeNieuwsLifestyleMiljonair betaalt 4.500 euro om hem te vergezellen op festival en tent...

Miljonair betaalt 4.500 euro om hem te vergezellen op festival en tent op te zetten

Werchter: 243 euro; Pukkelpop: 205 euro. De inkomprijs voor een festival kost je al snel een stevige duit. Voor zij die graag naar een muziekfestival gaan, maar die dure combitickets niet kunnen betalen, hebben we misschien de perfecte oplossing voor je.

Een miljonair is op zoek naar iemand die hem deze zomer een heel ‘normale’ festivalervaring kan bieden, waarbij hij zich mengt met mensen met minder geld – terwijl hij nog steeds van zijn gebruikelijke luxe geniet.

De niet nader genoemde man wil een ‘festivalconciërge’ inhuren die hem zal helpen met de basis, zoals het kopen van kampeerbenodigdheden, het inpakken en het opzetten van een tent.

En naast het ontvangen van je toegang tot de populairste Europese muziekevenementen, ontvang je ook zo’n 4.500 euro per festival.

Hush Hush

De man, die beweert nog nooit op een festival te zijn geweest en het gevoel heeft dat hij iets mist, kwam in contact met de luxe online marktplaats Hush Hush om de juiste kandidaat voor de unieke baan te vinden.

Voor het aanvragen van de rol zijn er echter een paar vereisten: je moet minimaal 18 jaar oud zijn, goede ervaringen hebben opgedaan bij het bijwonen van festivals en een geldig paspoort hebben.

En hoewel het meeste werk vrij eenvoudig klinkt, zijn er een paar taken op de lijst die misschien wat moeilijker zijn om te volbrengen, zoals het beveiligen van backstage-toegang voor jullie beiden.

Degenen die de uitdaging aangaan en die willen solliciteren, kunnen dat doen via de website van Hush Hush.

Het bericht Miljonair betaalt 4.500 euro om hem te vergezellen op festival en tent op te zetten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels