HomeNieuwsLifestyleMiljardairszoon eist kostbare verlovingsring terug

Miljardairszoon eist kostbare verlovingsring terug

Een miljardairszoon heeft een peperdure verlovingsring teruggevraagd nadat zijn relatie met de vrouw in kwestie stuk liep. Wyatt Koch vroeg Ivie Gabrielle Slocumb in maart ten huwelijk met een gouden ring van 8,24 karaat, maar hij heeft ondertussen spijt van dat gulle geschenk.

De zoon van miljardair Bill Koch wilde graag in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Ivie Gabrielle Slocumb. Daarbij schonk hij haar een prijzig juweel ter waarde van 152.000 euro. Twee maanden na de grote vraag, zag de verloofde het niet meer zitten en beëindigde ze de relatie met Wyatt Koch.

Niet aan de voorwaarde voldaan

Hoewel de miljardairszoon de verlovingsring al meerdere keren mondeling heeft terug gevraagd, luistert zijn ex-vriendin niet. Koch nam enkele advocaten onder de arm en die beamen dat Slocumb het juweel terug moet geven. De ring werd overhandigd ‘in voorwaardelijke wijs’, zo schrijft Daily News. Daarmee wordt het huwelijk bedoeld. Aangezien de dame aan die voorwaarde niet heeft voldaan, moet zij het kleinood terug bezorgen.

Ondertussen is de waarde van de ring gestegen en wordt hij nu geschat op 211.000 euro. Slocumb heeft twintig dagen de tijd om op de aanklacht te reageren.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels