Vind ons op

Zita

Miley Cyrus binnenkort in Black Mirror

Lifestyle

Miley Cyrus binnenkort in Black Mirror

Miley Cyrus heeft hoogstwaarschijnlijk een rol te pakken in het vijfde seizoen van ‘Black Mirror’. De Amerikaanse zangeres werd gespot in Zuid-Afrika, waar de opnames in volle gang zijn. 

Miley Cyrus in Zuid-Afrika

Op Twitter verschenen de afgelopen tijd heel wat enthousiaste tweets van fans die de zangeres hadden gespot. De website ‘Pop Crave’ tweette dinsdag over het gerucht – Miley zelf heeft immers nog niets bevestigd. Voor het vijfde seizoen van ‘Black Mirror’ is nog geen officiële releasedatum bekend, maar eerdere geruchten spreken van december. Nog heel eventjes geduld dus om Miley aan het werk te zien.

Black Mirror

Voor zij die ‘Black Mirror’ nog niet kennen: je mist iets. De science fiction serie speelt zich af in de nabije toekomst. ‘Black Mirror’ focust op de invloed van moderne technologie op ons leven en wat dat op korte termijn zou kunnen betekenen. Zullen we elkaar massaal gaan beoordelen via een app? Zal het mogelijk zijn om de doden terug tot leven te wekken in de vorm van een pop? Alle afleveringen lopen slecht af, zoals het een goede dystopie betaamt.

Het bericht Miley Cyrus binnenkort in Black Mirror verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top