HomeNieuwsLifestyleLush lanceert maar liefst 54 nieuwe ‘bath bombs’!

Lush lanceert maar liefst 54 nieuwe ‘bath bombs’!

Na een lange werkdag is er niets zo leuk als een ontspannend bad. Kaarsjes aan, het bad laten vollopen met heerlijk warm water, muziekje op… en een bruisbal erin. Velen richten zich voor badproducten tot Lush, dat bekendstaat om zijn speciale geurtjes en kleurtjes. Nu komen daar nog eens 54 nieuwe bruisballen bij!

Het is een drukke tijd voor cosmeticaketen Lush. Zo opende vorige week de grootste winkel ooit in Liverpool, waar je naast badproducten ook een spa, koffiebar en bloemenwinkel kan vinden. Bovendien kondigde het merk aan om niet eieren te gebruiken in hun producten. Naar aanleiding van hun 30-jarige bestaan lanceert het bedrijf nu hun grootste ‘bath bomb’-collectie ooit.

Sushi en schatkisten

De collectie bestaat uit niet minder dan 54 bruisballen, waardoor de teller bij Lush nu op een honderdtal bruisballen staat. Tussen de nieuwigheden bevinden zich onder andere een ninja met gembergeur, een bath bomb in de vorm van sushi (niet om op te eten) en eentje die veel weg heeft van een schitterende geode. Of wat dacht je van een koninklijk kroontje of een piratenschatkist? De bath bombs zijn limited edition, dus snel zijn is de boodschap.

Het bericht Lush lanceert maar liefst 54 nieuwe ‘bath bombs’! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels