HomeNieuwsLifestyleInfluencer steekt haar littekens niet weg in doorzichtige lingerie: «Onvoorstelbaar mooi!» (foto)

Influencer steekt haar littekens niet weg in doorzichtige lingerie: «Onvoorstelbaar mooi!» (foto)

Een Britse influencer wordt overladen met complimenten op enkele foto’s waarop ze poseert in ware trouwstijl. Ze schuwt daarbij de littekens op haar borsten niet, de restanten van een borstverkleining.

Nelly London besloot om zo’n tien jaar geleden een borstverkleining te ondergaan omdat ze onzeker werd van haar dubbele H-cup. Tijdens de operatie traden er echter complicaties op waardoor ze in het totaal nog negen keer onder het mes moest. Inmiddels is ze hersteld, maar de littekens zijn nog steeds zichtbaar.

Body positivity

In een recente fotoshoot, waarin ze als bruid poseert in lingerie, steekt ze haar littekens bewust niet weg. Het 29-jarige Instagrammodel uit Brighton wil daarmee haar steentje bijdragen om body positivity te promoten.

Respect

Haar volgers reageren vol bewondering op de kiekjes. «Ik heb geen idee waarom, maar ik word telkens emotioneel van je schoonheid. Je bent zo mooi», «Nelly, je littekens zijn zo mooi! Ik hoop dat jij en je borsten zich nu meer op hun gemak voelen», «Onvoorstelbaar mooi!», «Knappe engel», «Ik wil altijd meer van je zien, met je grote glimlach die vervuld is van kracht», en «De knapste bruid ooit», wordt er onder meer gereageerd.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram Ctw3yXqKMv6


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/influencer-steekt-haar-littekens-niet-weg-doorzichtige-lingerie-onvoorstelbaar-mooi-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels