HomeNieuwsLifestyleHockeyspeelster geeft borstvoeding en gaat viraal

Hockeyspeelster geeft borstvoeding en gaat viraal

De Canadese Serah Small is overladen met complimenten nadat ze een bijzondere foto op Facebook plaatste. Op het kiekje is te zien dat de hockeyspeelster tijdens de rust in de kleedkamer haar kindje borstvoeding geeft. 

Wie beweert dat multitasken een mythe is, moet Serah Small maar eens leren kennen. Acht weken geleden is de Canadese bevallen van een dochtertje en ondertussen staat ze alweer op het hockeyveld. Maar ook tijdens de wedstrijd had haar kleine uk honger en tijdens de pauze moest de vrouw zich dus aan borstvoeding wagen.

Geen schaamte

De moeder van Small maakte een foto van het bijzondere moment. Na lang twijfelen deelde de 24-jarige Canadese het beeld op Facebook. “Borsten worden maar al te vaak gezien als iets seksueels. Het gebeurt vaak dat ik de kritische blikken in mijn rug voel priemen”, vertelt ze. “Maar door deze foto te delen, besef ik des te meer dat ik me er helemaal niet voor moet schamen.”

“Ik vind het fantastisch om een moeder te zijn. Het maakt me dolgelukkig dat ik mijn hobby kan uitvoeren én voor mijn baby kan zorgen. Dankzij dat gevoel was ik dit weekend voor het eerst echt trots op mijn lichaam”, zo gaat ze verder.

Met de Facebookfoto hoopt de kersverse mama het taboe rond borstvoeding te doorbreken, en daar lijkt ze alvast in te slagen. Online kan haar boodschap immers op veel bijval rekenen en gaat het kiekje viraal.

Het bericht Hockeyspeelster geeft borstvoeding en gaat viraal verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels