HomeNieuwsLifestyleHeeft Temptation-Tim een nieuwe vlam?

Heeft Temptation-Tim een nieuwe vlam?

Het liefdesleven van Tim uit Temptation Island, kortweg Timtation, heeft al heel wat stof doen opwaaien. Zo ook dit weekend, toen hij op sociale media aankondigde een relatie te hebben met een zekere Dorien. Enkele uren later was de bewuste post alweer in rook opgegaan. Volgen wie volgen kan, al doen wij hieronder alvast een nobele poging om de feiten te reconstrueren.

Het verhaal begon zondagavond, toen Timtation vol trots op Facebook verkondigde dat hij opnieuw de liefde had gevonden bij Dorien Haesevoets, een 21-jarige blondine. Hij veranderde zijn relatiestatus én tagde zijn kersverse vriendin. Of althans de persoon waarvan vermoed wordt dat het zijn vriendin is.

Foto Facebook

Privé-account

Dat nieuws werd uiteraard snel opgepikt door verschillende media, waarop Dorien vermoedelijk een stroom aan reacties binnenkreeg via haar Instagram-account. Dat had ze namelijk op openbaar staan. Daarop besliste de jonge deerne om haar account op privé te zetten.

Het kwaad was echter al geschied. Zo slaagde Flair er bijvoorbeeld in om te achterhalen dat Dorien werkt als magazijnmedewerker bij Euroshoe Group, en dat ze afkomstig is uit Diest. Vermoedelijk zijn de twee elkaar tegengekomen in het uitgaansleven, want uit haar foto’s blijkt duidelijk dat ook Dorien zich regelmatig laat verleiden tot een stevig feestje.

Tijd brengt raad

Wie nu een kijkje gaat nemen op het Facebookproifel van Tim, kan zien dat diens status intussen alweer aangepast is naar ‘vrijgezel’. Is de prille relatie al ten onder gegaan door alle media-aandacht? Of wil het koppel gewoon in stilte genieten van die eerste, verliefde momenten? De tijd zal het moeten uitwijzen.

Bron: Flair.be

Het bericht Heeft Temptation-Tim een nieuwe vlam? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels