HomeNieuwsLifestyleHandig: deze slimme portefeuille speel je nooit meer kwijt

Handig: deze slimme portefeuille speel je nooit meer kwijt

Ben jij een sloddervos die alles kwijtspeelt? Of is een dief al eens aan de haal gegaan met je geldbuidel en wil je dit niet nog eens meemaken? Dan investeer je misschien beter in de slimme portefeuille van Woolet.

De portemonnee kreeg de naam Woof Glow en staat voortdurend in verbinding met je smartphone. Als die connectie verbroken wordt, speelt het een luid alarm af. Handig voor sloddervossen, maar een doorn in het oog voor dieven.

Hoe het juist werkt? Het lederen hebbeding maakt via Bluetooth verbinding met je smartphone. Als de afstand tussen de twee voorwerpen te groot wordt, gaat er dus een alarm af.

Extraatjes

Woof Glow
Kickstarter / Woof Glow

Maar dat is lang niet het enige wat deze portefeuille kan. Er zit ook een ledlampje op, waardoor het kan dienen als zaklamp. Daarnaast is het gadget ook voorzien van een bijzondere sensor: met een duw op een knopje kan je de locatie van je auto opslaan. Handig voor warhoofden die al eens vergeten waar ze hun wagen geparkeerd hebben.

Wie zich er eentje wil aanschaffen, kan een bezoekje brengen aan de site van Woolet. Voor een exemplaar tel je 90 euro neer.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels