HomeNieuwsLifestyleFans keren zich tegen model Katie Price na 'vreemde navel-Photoshop' (foto)

Fans keren zich tegen model Katie Price na ‘vreemde navel-Photoshop’ (foto)

Het is niet de eerste keer en het zal hoogstwaarschijnlijk ook niet de laatste zijn, maar model Katie Price krijgt van fans weer de wind van voren door een duidelijk gefotoshopte Instagram-post. Ditmaal gaat het om een foto van haar en Love Island-ster Hannah Elizabeth.

Volgers hadden vrijwel meteen in het oog dat er iets niet klopte aan de afbeelding. De huidtextuur is inderdaad al een weggever, zo merken honderden op, maar het is vooral de navel van Price die met de meeste aandacht gaat lopen. Want daar hebben de dames en heren van de grafische dienst zich iets te gretig laten gaan.

Fotoshoot

Nochtans wilden Price en Elizabeth enkel maar uitpakken met de resultaten van hun nieuwe fotoshoot. Beide dames namen deel aan de bekende dating show Love Island in 2015. Hun shoot kwam er ter promotie van hun – hoe kan het ook anders dezer dagen – OnlyFans-kanalen. Price gaf in januari van dit jaar aan dat ze actief zou worden op het platform om miljoenen te verdienen en naar eigen zeggen ‘vrouwen krachtiger te maken’. In een laatste Instagram-post geeft het model aan dat ze voor korte tijd niet met sociale media bezig zal zijn om persoonlijke redenen.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels