HomeNieuwsLifestyleEngelse man betaalt vrouwen 150 pond per broek-in-reet

Engelse man betaalt vrouwen 150 pond per broek-in-reet

Een man uit Londen met een bijzondere fetisj betaalt vrouwen ruim 150 pond, zo’n 161 euro, om hem in het openbaar wedgies te geven. De man, die niet bij naam genoemd wilt worden, gelooft dat zijn ongewone verslaving door pestkoppen op school.

Een wedgie – ook bekend als een knelbroek of broek-in-reet – ontstaat wanneer het ondergoed van een persoon met geweld omhoog wordt getrokken en in de naad van de billen geklemd wordt. Een knelbroek wordt meestal gegeven door pestkoppen om hun doelwit te vernederen, of als grap tussen vrienden.

Zijn voorkeur gaat nu echter uit naar vrouwen die de daad in het openbaar doen. Hij vertelt: “Het is een perfecte combinatie van vernedering, dominantie en pijn.”

Sociale media

De 26-jarige legt uit: “Ik weet niet wanneer die verschuiving plaatsvond van een nachtmerrie als gevolg van een wedgie uitgevoerd door pestkoppen naar iets waar ik nu van houd.”

Hij zegt dat het niet eenvoudig is om mensen te vinden die hem een wedgie willen geven, maar vaak gebruikt hij social media op zoek naar ‘klanten’.

Het bericht Engelse man betaalt vrouwen 150 pond per broek-in-reet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels