HomeNieuwsLifestyleDit zijn de zeven meest voorkomende seksuele fantasieën

Dit zijn de zeven meest voorkomende seksuele fantasieën

We dromen allemaal wel eens van seks met een bekend persoon of op een vreemde locatie, maar wat zijn nu de meest voorkomende fantasieën? Amerikaans sociaal psycholoog Justin Lehmiller heeft 4.175 Amerikanen geïnterviewd over hun seksleven en maakte een top zeven.

1. Een triootje

Het voelt als een open deur intrappen, maar 89% van de ondervraagden heeft al gefantaseerd over seks hebben met drie personen. Volgens Lehmiller droomden mannen vooral van het gezelschap van twee vrouwen, voor vrouwen maakte het geslacht van hun twee bedpartners niet zoveel uit.

2. SM

Bijna twee mensen op drie droomden van pijn tijdens de seks, liefst in de vorm van ‘spanking’, bijten of heet kaarsvet gebruiken. Vrouwen zijn in hun fantasie ook iets meer geneigd om de rol van ‘seksslavin’ op te nemen.

3. Routine veranderen

Of het nu om het veranderen van (bed)posities, locaties of partners gaat, dokter Lehmiller ontdekte dat een groot deel van de mensen fantaseert over het omgooien van de normale seksroutine.

4. Seks op een openbare plaats

Vooral voor vrouwen is het een natte droom om seks te hebben op een openbare plek, inclusief het risico om betrapt te worden. In de lijst van toplocaties staan onder meer op bureau, in het park en in een lift.

5. Open relaties

Een groot aantal deelnemers wilde graag seks hebben met andere mensen, mét de goedkeuring van hun huidige partner. Bijna 80% van de mannen en 62% van de vrouwen fantaseerde over een open relatie, terwijl 58% toegeeft te fantaseren over toekijken terwijl hun partner seks heeft met iemand anders.

6. Betekenisvolle seks

De meerderheid van zowel mannen als vrouwen onthulden dat ze verlangden naar ‘betekenisvolle’ seks die hen geliefd, gewild en geapprecieerd doet voelen. Daarnaast gaven ze ook toe dat ze ervan houden om het gevoel te krijgen dat ze onweerstaanbaar in bed zijn.

7. Seks met hetzelfde geslacht

Hoewel veel ondervraagden zichzelf als heteroseksueel definieerden, droomde een groot deel van hen ervan om seks te hebben met iemand van hetzelfde geslacht. Bij vrouwen sprak 59% over zulke fantasieën, bij mannen was dat maar iets meer dan één op de vier.

Het bericht Dit zijn de zeven meest voorkomende seksuele fantasieën verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels