HomeNieuwsLifestyleDit is de beste bar ter wereld en je hoeft er niet...

Dit is de beste bar ter wereld en je hoeft er niet eens ver voor te reizen

Drankjes doen met vrienden is altijd leuk, maar heel eerlijk? De ene cocktail is de andere niet. Waar je op sommige plaatsen met plezier flink wat geld neerlegt voor een mojito of martini, kijk je de rekening in andere bars tien keer na alvorens je noodgedwongen tot de conclusie komt dat er toch echt geen fout werd gemaakt. Cocktails shaken kunnen ze niet, maar rekenen in ieder geval wel.

Ben je een ware cocktailfan en heb je zin om jezelf eens een pleziertje te gunnen? Dan spring je maar beter zo snel mogelijk op de trein richting Londen. Daar bevindt zich namelijk de beste bar ter wereld, als we 50 Best mogen geloven.

Belgen ontbreken

De prijs van beste bar ter wereld wordt ieder jaar opnieuw uitgereikt door 50 Best en voor het tweede jaar op rij is de eer weggelegd voor Connaught Bar in Londen. Het etablissement wordt uitgebaat door Agostino Perrone, Giorgio Bargiani en Maura Milia en staat, behalve voor z’n excentrieke interieurinrichting, vooral bekend om z’n Martinibarkar. Heb je een uitgesproken smaak? Geen zorgen, bij Connaught Bar wordt je drankje op verzoek volledig gepersonnaliseerd. Voor de volledige top 50 kan je terecht op de website van 50 Best, maar één ding kunnen we je alvast vertellen, er staat geen enkel Belgisch adresje op de lijst.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/dit-de-beste-bar-ter-wereld-en-je-hoeft-er-niet-eens-ver-voor-te-reizen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels