HomeNieuwsLifestyleDe beste iPhone voor onder de kerstboom? Een refurbished

De beste iPhone voor onder de kerstboom? Een refurbished

Geen betere manier om je tech-liefhebbende lief, oom, zus of ouder te verrassen, dan met een iPhone onder de kerstboom. Helaas is zo’n toptoestel behoorlijk prijzig. Dankzij Swappie, de grootste aanbieder van refurbished iPhones in Europa, hoest je evenwel geen half maandloon op om die Apple-fanaat in je omgeving te verwennen.

Met de huidige energiecrisis kunnen we niet anders dan de broekriem aanhalen, ook tijdens het kerstshoppen. Toch betekent dat niet dat we plots minder cadeaus moeten kopen. Het betekent vooral dat we misschien wat meer out of the box moeten denken.

Swappie is zo’n bedrijf dat dan al snel opduikt. Als aanbieder van refurbished smartphones verkopen ze niet alleen de goedkoopste iPhones, maar ook de duurzaamste. Het bedrijf redt gebruikte iPhones van de schroothoop, kijkt het apparaat na en vervangt onderdelen waar nodig. De 52-stappen-kwaliteitscontrole garandeert dat het toestel betrouwbaar en functioneel is. Zo biedt Swappie iPhones zo goed als nieuw aan, zonder extra afval en uitstoot te creëren, maar ook zonder in te boeten op kwaliteit. In vergelijking met een nieuwe iPhone spaar je telkens honderden euro’s uit. Met een Swappie refurbished iPhone kan je dus aan een ongeziene prijs een toptoestel cadeau geven, momenteel zelfs met extra kerstkorting.

Hoe werkt het ?

Via de website van Swappie vind je gemakkelijk wat je nodig hebt, van een iPhone 7 tot en met een iPhone 14. Alle iPhones van Swappie zijn ontgrendeld, grondig getest en werken uitstekend. Wel kan je, naarmate je meer of minder korting wil, kiezen voor de staat van het toestel. Je hebt keuze tussen een ‘redelijke’, ‘heel goede’ of ‘uitstekende’ staat. Een uitstekende iPhone heeft maximaal enkele lichte gebruikssporen, terwijl een ‘heel goede’ een krasje op het scherm kan hebben. ‘Redelijke’ iPhones vertonen duidelijke tekenen van gebruik. Naast de keuze van model en staat, kan je net zoals bij een normale aankoop kiezen tussen verschillende kleuren en de capaciteit van het geheugen. Als laatste kies je ook tussen een standaard batterij, waarbij de gemiddelde batterijcapaciteit 95% is, of een nieuwe batterij, met een capaciteit van 100%.

Toch nog wat schrik om iets tweedehands onder de kerstboom te leggen? Swappie biedt een garantie van 24 maanden en een bedenktijd van 14 dagen aan. Zo kan je niet missen. Swappie geeft trouwens nog een extra mogelijkheid om geld te besparen: je kan via hun website ook je oude smartphone verkopen. Zo wil Swappie optimaal bijdragen aan de circulaire economie. Bovendien heb je zo meteen extra budget voor die feestelijke iPhone voor onder de kerstboom.

Check hier alle modellen en kerstkortingen:

swappie.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/de-beste-iphone-voor-onder-de-kerstboom-een-refurbished

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels