HomeNieuwsLifestyleDankzij dit handige hulpje is een watermeloen snijden makkelijk

Dankzij dit handige hulpje is een watermeloen snijden makkelijk

De zomer is hét seizoen bij uitstek om watermeloen te eten. Op een snikhete dag smeekt je lijf bijna letterlijk om het verfrissende fruit. Je besluit dus om toe te geven aan je craving en komt vol trots thuis met de enorme vrucht in je armen. Maar dan moet de grootste uitdaging nog beginnen: de watermeloen snijden.

De vrucht in twee snijden is al niet zo makkelijk. Je hebt er een enorm mes en een grote dosis voorzichtigheid voor nodig. Maar als je dacht dat het ergste nu wel voorbij is, heb je het mis. Het fruit in hapklare stukjes verdelen, is immers het moeilijkste taakje. Voor je het weet zitten jijzelf en je keuken helemaal onder het plakkerige sap en een intensieve poetssessie kan je missen als kiespijn.

Kubusjes

Gelukkig is er nu een oplossing voor dat probleem. De webshop DressLily verkoopt namelijk een handig keukenhulpje waarmee je je watermeloen makkelijk in stukken van ongeveer 2 centimeter snijdt. Het ding kost omgerekend 6,70 euro (7,52 dollar) en biedt een oplossing voor al je watermeloenperikelen. Je duwt het gewoon in de watermeloen, waardoor er eerst reepjes en vervolgens kubussen ontstaan. Het onderstaande filmpje laat je zien hoe het werkt. Smakelijk alvast!

Can not without watermelon in summer

Can not without watermelon in summer>>>https://urlzs.com/1bg9BCode:BEACH15 [extra 15% off]

Posted by DressLily on Friday, July 5, 2019

Het bericht Dankzij dit handige hulpje is een watermeloen snijden makkelijk verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels