HomeNieuwsLifestyleBizar. Slaap in een slangenbuik in Mexico-Stad

Bizar. Slaap in een slangenbuik in Mexico-Stad

Nido de Quetzalcóatl in Mexico-Stad is wellicht een van de meest bijzondere Airbnb’s ter wereld. Het hele optrekje heeft namelijk de vorm van een slang. De ideale verblijfplaats voor een tripje met vrienden.

Slangenhuis

In het enorme slangvormige gebouw in Mexico-Stad zijn tien appartementen en een Airbnb verborgen. De architect, Javier Senosiain, liet zich voor het ontwerp inspireren door enkele grote namen uit de architectuurgeschiedenis. Zeggen de namen Frank Lloyd Wright en Antoni Gaudí je iets? Juist ja.

Airbnb van je dromen

De Airbnb is dus een deel van het complex, maar biedt op zichzelf al plaats voor acht personen. Er zijn vijf slaapkamers en vier badkamers, ideaal dus voor een vakantie met vrienden. Heel veel privacy krijg je wel niet want om zoveel mogelijk licht binnen te laten, zijn er geen deuren in het appartement. In ruil voor 181 euro krijg je wel een klein doolhofje aan kamers. Bovendien is het hele omliggende terrein 5000 vierkante meter groot en alleen toegankelijk voor bewoners en gasten. Wij krijgen alvast jeukende vingers en hebben veel zin om een verblijfje te boeken!

Het bericht Bizar. Slaap in een slangenbuik in Mexico-Stad verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels